Om oss

Om Adykk Pro

A-dykk Kristiansand AS er et komplett PADI 5 stjernes senter for sportsdykkere og ligger plassert i Gyldenløvesgate 31 i Kristiansand sentrum. Senteret ble startet i februar 2004.

Under driften har A-dykk utviklet seg til å bli et fullverdig og sertifisert servicesenter for en rekke av de store og tunge merkenavn innen dykkerutstyr, røykdykkersystemer, dykkerdrakter og overlevelsesdrakter. Vi driver med salg og service av utstyr, utleie, luftfylling, dykkekurs og turer.

A-dykk Pro skiller A-dykk fra det sivile marked og håndterer kun det profesjonelle markedet.

Adykk Pro består av:

  • Import /eksport og salg av teknisk utstyr til eksempelvis Brannvesen, Forsvaret, Politi, Vaktselskaper, Tollvesen, og arbeidsdykkere.
  • Service: A-dykk Pro gjennomfører service på stort sett alle merkenavn og innehar de høyeste sertifiseringer på utførende personell. A-dykk Pro har i likhet med A-dykk serviceverkstedet i egne lokaler og service går derfor raskt og effektivt.
  • Kurs: A-dykk Pro har spesialtrente kursholdere for:
    • Dykkerutdannelse
    • Førstehjelpskurs og redningskurs.

Daglig leder for senteret er Tom Lundahl.

 

illustrasjon dykkerbilHer er et eksempel på leveranse fra ADYKK PRO til en av våre meget gode kunder "Kristiansand Brannvesen"

Utskrift

Kontakt oss

AdykkPro

Telefon: 380 99 555
E-post: pro@adykk.no

ADYKK PRO leverer dykkerutstyr, redningsutstyr og tilhørende utstyr til profesjonelle etater slik som Brannvesen, Forsvaret, Politi, Tollvesen, vaktselskaper mm.

Ikke nøl med å kontakte oss for et møte, hvor vi sammen kan vurdere produktbehovet deres!